Terugblik Koninginnedag 2010

Zaterdag 1 mei was het dan zover: “Koninginnedag 2010 “. De dag was al vroeg begonnen omdat het voor velen een hele reis was naar het strand van Almograve. Ook de organisatie was al vroeg uit de veren om alle spelen klaar te zetten en de volleybalvelden op te bouwen. ’s Morgens leek het nog even of de weergoden ons in de steek gingen laten, maar niets was minder waar: na een klein buitje klaarde het op en hadden we prachtig weer. De meesten zijn mooi bijgekleurd, bruin dan wel rood.

We hadden niet alleen een prima verlopen spellenochtend voor de kinderen en een sportief beachvolleybal gebeuren s’middags, maar tevens was het ook een prachtige stranddag. Voor de nodige versnaperingen was gezorgd, zodat niemand iets te kort hoefde te komen. Alle kinderen hebben een mooie medaille als aandenken gekregen en de winnaars van het beachvolleybal hebben de eeuwige roem gekregen. We hebben een fotoalbum aangemaakt waarin de foto’s van het strandspektakel te zien zijn.

Koninginnedag 2010 Strand Almograve

We bedanken de organisatoren voor hun inzet, zonder hun bijdrage was dit allemaal niet mogelijk geweest. De vrijwilligers die bij de spellen hebben geholpen en de dames die de hapjes en drankjes hebben uitgedeeld danken we voor hun enthousiasme. We danken de kinderen en de grote mensen voor hun geweldige sportiviteit! Alle ouders en andere bezoekers dank voor jullie komst. Met de verkoop van loten en consumpties hebben we het mooie bedrag van 500 euro bij elkaar gehaald voor de schoolkas van “de Olijftak”!

Voor het volgend jaar zijn zeker ideeën welkom om wederom een mooi spektakel te organiseren.

Vriendelijke groet van het team van “de Olijftak”Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.