Aanmelden nieuwe leerlingen

Uw kind inschrijven bij onze school? Dat kan! U kunt dan contact opnemen met het secretariaat (snoalolijftak@gmail.com) of met één van de leerkrachten. We stellen het op prijs wanneer u ons in ieder geval laat weten dat u interesse heeft om uw kinderen in te schrijven, ook al is dat onder voorbehoud. Op die manier kunnen we beter inschatten waar behoefte is aan lespunten en op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Tevens kan er een proefles genomen worden op ieder tijdstip waarin er lessen zijn, mits met de desbetreffende leerkracht dit van te voren is afgesproken. Dit kunt u aanvragen via een e-mail die u kan sturen naar snoalolijftak@gmail.com.

Nederlandstalige kinderen kunnen zich inschrijven voor het onderwijs dat aangeboden wordt op de twee lespunten. De aanname is afhankelijk van factoren als taalsituatie en leerlingen aantallen. We vragen van de leerlingen een redelijke spreekvaardigheid Nederlands, zodanig dat er op deze basis voort gebouwd kan worden. Aan de ouders wordt gevraagd zoveel mogelijk Nederlands met de kinderen te spreken en Nederlandse boeken te lezen, films en/of Nederlandse programma’s te kijken.

De lessen starten elk jaar in september en eindigen net als het Portugese onderwijs eind juni. Bij inschrijving gelieve een kopie bij te voegen van het paspoort of identiteitsbewijs, een identiteitsbewijs uit een lidstaat van de Europese Unie is geldig. Het lesgeld bedraagt voor het schooljaar 2021-2022  500,- per leerling. Leerlingen die tijdens het schooljaar worden ingeschreven, betalen afhankelijk van het aantal maanden dat zij onderwijs zullen volgen een gedeelte van het  bedrag van € 500,-.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: