3 Lespunten

 

Lespunt Coruche

In Salgueirinha , een klein dorpje in de gemeente van Coruche , mogen we  gebruik maken van een prachtige boeren locatie.. Het heeft één leslokaal wat door juf Rianne zo gezellig mogelijk wordt gemaakt, omdat het een huiselijk gevoel geeft daar de lessen worden gegeven in juf Rianne´s eigen huis. Aan de R1-groep geeft ze les op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur 3 keer per maand .

Lespunt Freixo

In Freixo , een klein dorpje ten westen van Redondo, maken we op  van 9.00 uur tot 12.00 uur gebruik van de leegstaande Primária met twee lokalen. Aangezien deze lokalen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, kunnen we ze zelf inrichten en aankleden. Juf Marissa geeft les aan de R3 leerlingen en Juf Marjoke aan de R1 leerlingen elke zaterdag.

 

HPIM0742

Lespunt Bicos

Op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 13.00 uur mogen we in Bicos, tussen Alvalade en Odemira,  gebruik maken van de plaatselijke school. Deze wordt door de week gebruikt als school door de plaatselijke bevolking. We mogen daar een ruim lokaal gebruiken op de eerste verdieping. Het is een mooie, ruime school met een leuke speelruimte ervoor. In Bicos wordt lesgegeven door  Juf Marianne 3 zaterdagen per maand.

foto